Ga naar de inhoud

Ik ontving van de Orchidee in Dronten een super gave plant de Bromelia Botanica. Het is een klein stukje levende kunst (A Living piece of Art) De mooie groene bladeren met de kleurige bloemen, geven een ontzettende zomerse vibe.

En het past helemaal in mijn stoere, boho achtige interieur. Ik heb de plant een plekje gegeven op het houten bankje in mijn gang. Boven een Macramé geknoopt wandkleed die een vriendin heeft gemaakt. Elke keer als ik in de gang loop wordt ik helemaal vrolijk van deze plant.

En zeg nou zelf in deze gekke tijd kunnen we allemaal wel een beetje zomer en vrolijkheid gebruiken. Laten we zo veel mogelijk de bloemenwinkels steunen door hun Instagram/Facebook pagina’s te volgen en zo hun acties in de gaten te houden. Want ook deze bedrijven hebben het lastig in deze tijden.