Ga naar de inhoud

Met het koude winterweer op komst en de feestdagen die weer voor de deur staan, is het wat mij betreft het ideale moment om je huis ‘winterproof’ te maken. Winterproof? Yes, daarmee bedoel ik éxtra gezelligheid tijdens de donkere dagen!

De decembermaand is de tijd van kerstbomen, lampjes en sterren wat zorgt voor heel veel sfeer.  Het is leuk om ook je kamerplanten in deze sfeer mee te nemen. Dit jaar heb ik gekozen voor een ‘touch of gold’ , wat ik perfect vind passen bij de kerstdagen. Groen in huis is altijd al gezellig maar met een bijzondere bloempot creëer je net dat beetje extra.

 

In mijn zoektocht naar passende accessoires heb ik mij laten inspireren door tuincentrum van de Lagemaat. Tuincentrum van de Lagemaat is een tuincentrum gespecialiseerd in het aanbieden van mooie tuin- en kamerplanten en verse boeketten. Ook vind je daar de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Wat ik fijn vind is dat er altijd deskundig personeel aanwezig is om je vragen te beantwoorden, je te adviseren én inspireren.

 

Ik heb gekozen voor een gouden bloempot van de PTMD collection. In combinatie met de blauwvaren zorgt dit voor een speelse maar toch chique touch. De bloempot is goed te combineren met andere accessoires. Nu de kerstboom  staat kan ik dan toch echt zeggen dat mijn huis nu ook helemaal Winterproof is. Mede mogelijk gemaakt door van de Lagemaat!