Ga naar de inhoud

Lees dan nu deze blog en waan je alvast een beetje in de wondere wereld van kerst! Want WAUW wat werd ik vorige week verrast met deze prachtige bos zijdenbloemen die ik mocht ophalen bij Originals’74. Ik ben een groot fan van kerst dus toen mij werd gevraagd of ik deze blog in kerst stijl wilde schrijven werd ik gelijk enthousiast! Zoals jullie aan mijn hoofd foto kunnen zien ben ik als eerst aan de slag gegaan met het stylen van de kersttafel, wat een feestje!

Door de prachtige tinten in dit boeket dat Marjolein van Originals’74 voor mij samen stelde past deze perfect in ons huis en in onze kerst stijl. Zoals jullie kunnen zien komt het goud van het boeket zeker terug in onze kerst styling. Zo kun je je eigen zijdenboeket zelf aanpassen naar jouw stijl, en past hij in ieder huis! 

Een zijdenboeket is natuurlijk ontzettend duurzaam, want ik stijl hem nu wel voor de kerst maar ze kunnen natuurlijk in elk seizoen. Je kunt dan weer wisselen van takken en bijvoorbeeld de gouden takken boven leggen en ze volgend kerst seizoen weer naar beneden halen. Al vind ik eigenlijk wel dat goud altijd kan! Het is maar net wat jij wil en wat bij jou past en zo kun je met een flinke bos zijdenbloemen altijd af blijven wisselen en heb jij altijd weer een gezellige bos op tafel staan.

In mijn blogs vind ik het altijd leuk om te laten zien op wat voor verschillende manieren producten te stylen zijn. Want zo stond deze mooie bos net nog te schitteren op mijn kersttafel nu laat ik hem even zien aan de andere kant van de kamer op de salontafel. Ook hierin kun je dus lekker afwisselen. Wat natuurlijk ook weer ontzettend duurzaam is, want als je hem even zat bent op een bepaalde plek stijl je hem gewoon weer op een andere manier!

Ik mocht deze prachtige bos zoals ik hierboven al aangaf ophalen bij Originals’74, ik heb bij hun ook al eens een zomerse bos zijden bloemen mogen ophalen en werd natuurlijk gelijk enthousiast toen ik gevraagd werd voor deze winterse/kerst achtige bos! Ook kan ik deze prachtige bossen zoals ik aangaf straks lekker gaan combineren als ik weer eens wat anders wil. Originals’74 is een groothandel met in elk seizoen een verrassend en vernieuwend assortiment aan zijdenbloemen, kunstplanten, sfeer, deco en potterie. Zoals jullie net vast al wel gelezen hebben is Originals’74 dus een groothandel en kunnen wij als particulier hier niet terecht voor hun mooie spullen. Maar zij hebben natuurlijk wel veel verkooppunten door heel het land, dus mochten jullie interesse hebben mogen jullie hun altijd mailen voor een van hun verkooppunten bij jou in de buurt: info@originals74.nl

Ook heeft Originals’74 een leuke instagrampagina @originals74 waarin zij jullie een kijkje laten nemen in hun showroom en zo ben je op de hoogte van hun laatste trends die passend zijn in het dan geldende seizoen! Bedankt Originals’74 voor weer een leuke samenwerking, ik vond het een feestje om te werken aan deze blog! Ik krijg nu helemaal de kerstkriebels dus ik ga snel verder met het stylen van het huis, dit zal nog niet mijn laatste kerstblog zijn hoor… Tot de volgende!