Ga naar de inhoud

Het ziet er naar uit dat het deze paasdagen heerlijk weer gaat worden!
Ik heb er wel zin in; lekker ontbijten met het gezin, gezellig paaseieren zoeken met de kinderen bij opa en oma..
Ik vind het leuk om eengrote vaas te vullen met tulpen en paaltakken, maar decoreer ook de tafel voor het ontbijt en de lunch graag in stijl. 

Toen ik van Anemoon Dronten deze vaas mee kreeg wist ik dan ook meteen dat hij een plek op de tafel moest krijgen. En zoals het er nu naar uitziet kan onze lunch buiten in de tuin plaats vinden, hoe heerlijk is dat!

Maar even over die vaas, hoe leuk is hij?! Hij heeft een wat klassieke uitstraling maar door de hazen aan beide kanten is hij ook weer speels. De vaas is van Des Pots en in meerdere varianten te verkrijgen.

In de vaas staat een brem. Door zijn felle gele bloemetjes ook weer heel geschikt voor op mijn paaltafel! En wanneer pasen voorbij is krijgt hij een mooi plekje in de tuin. De brem houd van een wat zanderige grond en staat graag in de zon. Hij kan nog flink groeien dus een ruim plekje vind hij fijn!

Ben jij al helemaal klaar voor pasen, of mis jij nog net zo’n leuk item voor op de (tuin)tafel? Ga dan naar Anemoon Dronten en scoor jouw (paas)hazenvaas!