Ga naar de inhoud

Ken je dat gevoel, dat alles weer net even anders mag staan in je huisje? Nieuwe hoekjes maken en wisselen van kussens, woonaccessoires en verse bloemen. Vandaag was zo’n dag. Het voornemen was alleen even stoffen en opruimen maar heey mislukt! Na al dat geschuif en verander had ik ook nog het geluk dat ik iets mocht ophalen bij @bloemisterijfleurina in Voorthuizen. Rosanne had een prachtig wit veldboeket voor mij klaarstaan helemaal passend in ons witte en Scandinavische interieur. Zo mooi samengesteld met verschillende bloemen en vormen. Wat ik erg leuk vind is dat ze ook gedroogde grassen en pluimen heeft toegevoegd aan de verse snijbloemen. Samen maakt dit een mooi rustig maar toch stoer sfeertje. Dit boeket heb ik thuis goed schuin afgesneden met een scherp mesje en in water met bloemenvoeding gezet. Iets meer werk misschien, maar zo kun je er echt langer van genieten! Deze keer heb ik de vaas in een papieren zak gezet voor een rustig en stoer plaatje.

Bloemen in ons interieur daar kan ik dan ook echt van genieten. Ik word blij van bloemen! Het voegt wat toe. En het mooie is dat je bloemen in iedere stijl kan toevoegen van romantisch tot modern en alles wat daar tussenin zit. bij @bloemisterijfleurina hebben ze een heel mooi en uitgebreid assortiment snijbloemen. Zo is er altijd en voor iedereen voldoende keuze. Zij helpen je graag een mooi boeket samen te stellen.