Ga naar de inhoud

Met een man in huis die graag voor neutrale kleuren en deco gaat is het soms best lastig, want ik houd van kleur, glim en apart. Maar dit bloemstuk kon ook zijn goedkeuring krijgen, mede door hortensia die toch wel zijn favoriet is!

Kijk eens naar de details op deze mooie vaas! Het heeft een beetje een slang-achtige look in een donkere lila kleur met een gouden rand. Heel chique! Wel kleur, maar subtiel. En in het bloemstuk zijn combinaties gemaakt waardoor je hem heel goed nu kan neerzetten maar hij toch stiekem al een heel klein sprongetje maakt naar kerst met de bladen met metallic kleur en de rode besjes.

De vaas is van Peri Design en kun je vinden bij Bloemenwinkel Anemoon in Dronten. 
Natuurlijk hebben zij ook gezorgd voor het mooie bloemstuk wat er in opgemaakt is!

Er zitten dus strelitzia bladen in die een metallic look hebben gekregen, heel gaaf!
Verder zitten er rode ilex takken in, asparagus en dyplocyclos. Dat zijn die kleine groene vruchtjes die  je op de foto bij de vaas ziet hangen. Hij wordt ook wel kerstklimmer genoemd en is familie van de komkommer, augurk en pompoen! Ondanks zijn bijnaam hoef je er niet op te rekenen dat je een leuk bijgerecht hebt voor de kerst, want deze kleine vruchtjes zijn niet eetbaar! šŸ˜‰

 

Wil jij een gave eyecatcher in huis hebben? Ga dan naar Bloemenwinkel Anemoon en vertel ze gerust wat jouw stijl is, ze kunnen dan een mooi stuk op maat voor je maken!