Industrieel

Unieke aankleding in huis met Ruighuid

#ruighuid #hangpot #hangplant #chineeslantaarnplantje #ceropegiawoodii #variegata #kamerplant #hangplant #lerenpot #handgemaakt #stoer #industrieel 

Wil je een wat stoerdere look voor jouw kamerplant?
Uniek, natuurlijk materiaal en een toffe uitstraling?
Ga dan voor een pot gemaakt van leer!

Deze gave hangvariant is handgemaakt in Nederland en doordat hij bestaat uit natuurlijke materialen is hij helemaal uniek, je vind er dus geen tweede van die er exact hetzelfde uitziet.

Ik ben zelf fan van de kleuren groen en cognac, welke bij deze pot mooi samen komen. 
Op de foto's zie je hem in mijn slaapkamer die we met terra en roze tinten hebben ingericht. Het groene leer komt er heel mooi in uit!
Maar ook beneden in de woonkamer, waar we voor lichtere zand tinten zijn gegaan, komt de pot helemaal tot zijn recht.

Ruighuid is een Nederlands merk dat werkt met restproduct huiden vanuit Nederland en Europa. Er worden dus geen dieren geslacht alleen maar voor de huid. De huiden worden bewerkt door de leerlooiers in Nederland.
Wat ik ook erg mooi vind is dat alles met de hand verwerkt wordt. Tel daarbij op dat geen enkele huid er het zelfde uitziet en je hebt het concept voor een stoer product wat past in heel veel (interieur)stijlen!

In de pot zit een Chinees lantaarnplantje, hiervan heb je meerdere soorten en dit is de Variegata, wat je kan zien aan de zachtroze kleur rondom de bladeren. Het plantje wordt ook wel 'string of hearts' genoemd, door de hartvormige blaadjes.

Het is een makkelijk kamerplantje wat zon en schaduw beide prima vind. Het heeft liever geen natte voeten, dus laat geen water onderin de pot staan en geef het 1 keer per week wat water met de gieter!

De unieke handgemaakte pot van Ruighuid en het lieve plantje zijn te vinden bij Anemoon in Dronten!

EEN SAMENWERKING VAN: