Landelijk

kleur in je interieur

Ik hou van landelijke interieurs met een sobere/scandinavische uitstraling.  In mijn interieur vind je niet snel kleur  "less is more" is mij op het lijf geschreven.

Ik ben vandaag nogal uit mijn comfort zone gegaan..... heb én kleur én hele hippe vazen met  gekleurde blloemen in huis gezet!

en zeg nou zelf....het bijt elkaar totaal niet.... landelijk sober meets kleur...

Het ziet er zo heerlijk zomers uit, de kleur van de bloemen blenden perfect bij de kleur van de vazen en steekt prachtig af bij de grijze kalkverf muur.

Deze vazen neigen qua vorm en kleur naar de retro-tijd maar dan in een modern jasje anno 2022! In combinatie met oud hout, zoals hier afgebeeld op de foto's, is  het helemaal van nu. 

Dat deze kleurenexplosie een allemansvriend is bewijst onderstaande foto, ook op de oude kast staat dit he-le-maal stoer & zomers

Ik haal altijd mijn bloemen bij Bloembinderij Lindhout in Bennekom, ik heb een vrij uitgesproken smaak,  de kant en klaar boeketten zijn prachtig, maar niet voor mij. Ik wijs altijd losse bloemen aan die ik dan thuis op een sobere manier verwerk. Nu vormen deze 3 losse vazen toch 1 boeket wat dan weer helemaal bij mijn stijl & smaak past.

Bij Lindhout hebben ze altijd zoveel keus, niet alleen qua bloemen maar ook een fijn potten asorti, planten voor in de tuin en decoratie voor in huis.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met mijn 1e blog en zeg graag, tot de volgende blog! 

Liefs, Renata

EEN SAMENWERKING VAN: