Ga naar de inhoud

In Dronten bij de Orchidee mocht ik een iets ophalen. Ik wist niet hoe het eruit zou zien, of wat ik op mocht halen. Toen ik aan kwam stond deze prachtige bos bloemen voor mij klaar, echt een cadeautje! Ik liep naar mijn bakfiets en ik werd onderweg al meerdere keren aangesproken. Mensen zeiden, wauw wat een mooie bos bloemen en die kleuren zijn echt prachtig bij elkaar.

En inderdaad wat een mooie kleuren heeft deze bos het past helemaal bij de tijd van het jaar. Niet alleen de kleuren zijn mooi maar ook de geur van alle bloemen bij elkaar is heerlijk! (Ik ruik het elke keer als ik binnen kom in de eetkamer). Ik wordt zo vrolijk van alle kleuren en de verschillende soorten bloemen. Met deze donkere dagen zorgt zo’n bos bloemen in huis echt voor veel sfeer en gezelligheid.

Ik heb er voor gekozen om de bos op de eettafel neer te zetten, daar zitten we veel en kunnen we er extra lang (en vaak) van genieten. Ik heb het gestyled met kaarsjes in dezelfde kleur tinten. Zo’n mooie bos heeft ook niet meer nodig en is al een eyecatcher opzich.

Thanks, voor het lezen en wie weet tot snel op mijn Instagram pagina!! Liefs, Mariëlle