Ga naar de inhoud

Via de Orchidee in Dronten ontving ik een mega toffe bos bloemen. Ik mocht van te voren aangegeven wat mijn favoriete kleuren waren en welke stijl ik mooi vindt. Mijn favoriete stijl is Bohemian en mijn favoriete kleurtjes zijn pastelkleuren. Ook gaf ik aan dat ik van veel groen hou, hoe tof is deze bos geworden?

Hoe gaaf is het als je aangeeft waar je van houdt er een bos wordt gemaakt die volledig aan je verwachtingen voldoet. De pastelkleurtjes in het boeket zijn prachtig. Ook de pluimen in combinatie met de bloemen en het groen zorgen voor een Bohemian vibe. Ontzettend mooi hoe alles samenkomt en er voor zorgt dat het één geheel wordt.

Het boeket stond prachtig op de gedekte paas tafel. Ik kreeg er een beetje voorjaars kriebels van. Een mooie bos maakt een gedekte tafel helemaal af. Om een mooie tafel te creëren heb je niet veel meer nodig als je een mooie bos bloemen hebt staan. Hier wordt je toch vrolijk van!