Ga naar de inhoud

 

PINK FLOWERS

Een mooie grote bos met roze ranonkels, wat wil een vrouw nog meer?

 

 

WAUW, prachtig hè?!

Wát een beauty is deze bloem, van zo’n klein knopje naar een enorme bol. Prachtig om te zien! Bertine van Rembrandt bloembinderij in Meppel heeft deze bos voor mij samengesteld en heeft er drie kleuren in verwerkt. Eenmaal thuisgekomen kwam ik erachter dat de gehele bos niet in één vaas paste dus heb ik er gezellig drie vazen van gemaakt.

 

 

Haal de lente in huis!

Het leuke aan de ranonkel is dat het echt een lente bloem is. Ze is in tientallen kleuren te verkrijgen. De gele variant is bijvoorbeeld ook erg leuk volgende maand in een Paasboeket. De bloemblaadjes van de ranonkel openen zich stuk voor stuk, prachtig om te zien! Kun je je voorstellen wanneer alle kleine knopjes open zijn, hoe groot en vol de bos dan is?

 

 

Omdat ik de bos verdeeld heb over drie vazen kan ik de vazen wisselend neerzetten. Op de foto hierboven staan ze op een zwarte kast, de roze kleur knalt er vanaf, zo mooi! Ze lijken een beetje op pioenrozen, vind je niet?

 

 

Tot slot

Wist je dat de ranonkel symbool staat voor charme? Wanneer je in de Victoriaanse tijd een bos ranonkels gaf, dan zei je hiermee: ‘Ik vind je rijk aan aantrekkelijkheden’. Dat waren nog eens tijden, haha. Maar vergis je niet, ook nu (vooral nu!) maak je mensen blij met een prachtige bos ranonkels!

 

Tot de volgende blog!!

 

Liefs, Jody

www.instagram.com/huisje.dewolde