Ga naar de inhoud

Winkel

Hallo daar, hier ben ik weer met een leuke blog na een paar maanden stilte. Door de lockdown moest helaas de bloemenwinkel van @gieltuns dicht, een hele moeilijke tijd. Zijn winkel kan dus wel wat liefde gebruiken. Je kan de bloemen en planten ook bestellen, kijk maar eens op zijn website Giel Tuns.

Plantenpot

Ik mocht deze metalen sierpot ‘Karakter’ van het merk Gina Da meenemen met een prachtige plant erin. De pot is een echte trend op interieurgebied! De kleur van de pot is mat goudkleurig koper en heeft een geponste structuur aan de buitenzijde. Ze zijn er in 5 verschillende maten, ik ben weg van de vintage look. 

Plant: Calathea Rose Optica (Linden) 

Deze plant heb ik bij de mooie bloempot gekozen, de kleuren van het blad staan mooi bij de vintage look van de mat gouden pot. 

Verzorging

In de herfst en winter moet de plant één keer per week water en in de lente en zomer twéé keer per week. Deze plant houdt niet van direct zonlicht. Calathea’s komen uit de jungles van Midden- en Zuid-Amerika en groeien daar onder de beschutting van de gigantische bomen, dus ook ideaal als je huis niet zo licht is. 

DIY

En dan als laatste heeft @gieltuns iets heel tofs gemaakt, hij is bezig met hele mooie bloesembomen te maken en het is een hit.

Voor de winkel staan drie van die prachtige bomen en de omliggende winkels wilde ook graag deze prachtige kunstwerken voor de deur. Echt een plaatje! Wil je nou ook graag zo’n mooie bloesemboom in het wit of roze (of een bontgekleurde?) neem dan een kijkje in de winkel of op de site van @gieltuns.nl Den Bosch. 

Dit was het weer voor deze keer, ik kom deze week nog terug met een blog voor moederdag. 

 

Liefs Renate.