Ga naar de inhoud

Nu die Lieve man met die grote witte baard bijna het land uit is, is het tijd om langzaamaan de kerst in huis te brengen.

Waar de Lampjes buiten al een tijdje glinsteren, sluipt deze week de kerst bij ons naar binnen! De ballen en lichtjes stralend in de boom en in de avond gezellig de kaarsjes aan

Meestal blijft het niet alleen bij een boom, maar wordt ook de rest van het huis meer in de kerstsfeer gebracht. Ik vond het dan ook super leuk om een kerststuk op te halen bij Leo Akkerman Bloemen en planten.

 

 

 

Eerst twijfelde ik wel heel even, een kerststuk is dat niet heel suf? Stiekem denk ik dan toch even aan dat stuk bij oma op tafel met die glinsterende dingen en rode kaarsjes erin gestoken.

 

 

 

Maar ik heb toch de gok gewaagd. Bij aankomst was ik blij verrast, dit super gave stuk stond op mij te wachten. Heel erg leuk, past perfect bij ons in huis, Een kerststuk 2.0 dus. Echt een aanrader om in huis te halen of cadeau te geven!

 

Liefs Lisanne