Ga naar de inhoud

Hoi allemaal,

Mijn naam is Ruby. Ik ben 30 en dol op alles wat te maken heeft met interieur. De afgelopen 1.5 jaar heb ik mij onder gedompeld in de wereld van de nieuwbouw woningen. Wat een avontuur! Inmiddels woon ik in een leuk nieuwbouw huis en kan ik de staaltjes aan de kant leggen en mij meer focussen op de aankleding van het huis. Het gezellig maken. Wat mij betreft kunnen bloemen en planten hierin niet ontbreken. 

 

Ik vond het dan ook enorm leuk dat ik werd benaderd om langs te komen bij Bloembinderij de Korenschoof in hartje Utrecht. De Korenschoof is een prachtige bloembinderij in in de oudste winkelstraat van Utrecht. Bij binnenkomst waan je je in een waar bloemen walhalla. 

 

 

 

Behalve voor bloemen, kun je er ook terecht voor prachtige planten, droogbloemen en accessoires, zoals vazen en kaarsen. 

Hoe fijn is het om in zo’n mooie winkel rond te neuzen en de mooiste bloemen uit te kiezen om thuis neer te zetten. Wat ik zelf heel fijn vond, is dat ik met een kleine uitleg over mijn interieur, mijn stijl en smaak, eigenaar Peter direct aan de slag zag gaan om het ideale boeket samen te stellen.

 

 

Met dit prachtige boeket liep ik de winkel uit. Bij thuiskomst heb ik de bloemen direct in het water gezet met de bijgeleverde voeding. De Korenschoof geeft een handig kaartje, met verzorginstructies, bij de boeketten. Wat mij betreft ideaal! 

 

 

Ondanks dat het winter is, voelt het binnen alsof de lente bijna gaat starten. De verschillende kleuren in het boeket komen allemaal terug in mijn interieur, zo is het boeket een ultieme match. 

 

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit boeket een verrijking is voor mijn interieur. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening. 

 

 

 

 

Tot de volgende keer. 

Liefs Ruby