Ga naar de inhoud

Het zal je vast niet ontgaan zijn…
Vorig weekend nog heerlijk weer maar sinds dit afgelopen weekend kan je er echt niet meer omheen. De herfst is begonnen!
Al die regen, ik moet eerlijk zeggen.. Nu vind ik het nog heerlijk! 
We hebben zelfs voor het eerst onze kachel weer aangezet. 

Ook hebben we alvast wat herfst decoratie in huis gehaald, zoals dit sprookjesachtige paddenstoeltje van Des Pots. Net zoals de vazen van hen is ook dit weer een echte eyecatcher. Geen vaas dit keer, maar een echt sierobject van keramiek.


Het “dak” van de grootste paddenstoel kun je opmaken in echte herfstkleuren, zoals hier een cyclaamknol, lampionplant, een takje met rode bessen en een sierkomkommer; deze verkleurt uiteindelijk naar oranje en rood. 

 

Bij ons in de straat verkoopt iemand sierpompoenen, hier ben ik met mijn kinderen heen gewandeld en heb ik ze wat leuke pompoenen laten uitkiezen. Samen hebben we ze met wat walnoten in een grote gouden schaal gedaan en het paddenstoeltje van Des Pots er bij in gezet. Hadden we gelijk een leuke activiteit om de herfst mee in te luiden!wink 
En zeg nou zelf, dit staat toch hartstikke gezellig?!

Daarnaast hebben we een flessenplant ook in een herfstige pot van Des Pots neergezet. De pot heeft een design wat kenmerkend is voor Des Pots, namelijk vol ‘geplakt’ met een bepaald voorwerp, in dit geval dennenappels!