Ga naar de inhoud

Het is bijna kerst en om nog wat meer in de kerstsferen te komen deze tijd, mocht ik bij De Orchidee in Nunspeet een hele gave kamerden ophalen. 

Een kerstboom brengt sfeer en ik vind de geur die een kerstboom met zich meebrengt ook heerlijk. Op mijn gezellige, maar niet zo ruime slaapkamer past helaas geen kerstboom. De kamerden is een ontzettend leuk alternatief. Het strakke lijnenspel van de kamerden, zorgt ervoor dat hij goed in moderne stijlen en rustige woonstijlen past. Denk aan Industrieel, Scandinavisch, Natuurlijk, Landelijk en Avontuurlijk. Elke plant heeft zijn eigen vorm en kleur, waardoor hij ook in een ander interieur mooi uitkomt. Door zijn minimalistische uiterlijk is hij meteen ook subtiel, maar wel opvallend.

De kamerden is een erg kindvriendelijke plant, de takken prikken namelijk niet. De plant is daardoor geschikt om op elke plek neer te zetten, zo dus ook in de kinderkamer.

De kamerden komt veel voor op interieur foto’s, omdat hij erg Instagramwaardig is.

Over mij

Mijn naam is Britt. Ik woon in Nunspeet, een dorpje op de prachtige Veluwe. Ik vind het heerlijk om te reizen, sporten en lachen. Ik heb een grote liefde voor Zeeland en ijsjes eten.

Op Instagram deel ik unieke plaatjes en ik vind ik het leuk om opzoek te gaan naar hotspots. Vaak gebruik ik bloemen als extra toevoeging in mijn foto’s, maar ik vind het ook heerlijk om een mooie bos bloemen op tafel te hebben staan. Daarnaast zijn kamerplanten en cactussen ook favoriet!

Volg mij ook op Instagram: @brittwijnne