Ga naar de inhoud

De Kersttoef

Met nog maar enkele dagen voor het kerst is, mocht ik bij Diana van @deorchidee in Dronten een mooie kersttoef ophalen.
Dacht direct wat leuk, een keer iets anders dan een meer  traditioneel kerststuk.
Wat heeft ze hier een mooi geheel van gemaakt.

Thuis ben ik hem op verschillende plekken gaan neerleggen en ook opgehangen om te kijken waar ik hem het mooist vond. Ben tot de conclusie gekomen dat hij op veel plekken mooi ligt te shinen.
Deze kersttoef staat mooi op de kerstttafel ter decoratie of op een bijzettafeltje maar ook hangend zoals op de foto te zien, aan een oude Louvre deur.

Doordat er een grote dennenappel, wat symbool staat van expansie van bewustwording, (in deze tijd wel toepasselijk)in verwerkt is met lampjes geeft hij ook een gezellig sfeertje in de avond. Handig op batterijen die op een handige plek zitten dus gemakkelijk aan en uit te doen.

Verder zijn er in deze toef verschillende soorten groen verwerkt zoals eucalyptus,dennentakken en met enkele grote Lisdodde ook wel Rietsigaren genoemd die goudkleurig  gespoten zijn en die het geheel een extra feestelijk tintje geven.
Ook zijn er enkele witte rozen die een wax laagje hebben gekregen in verwerkt, wist jij dat de witte Roos symbool staat voor puurheid, zuiverheid en verlegenheid.
En door de speciale wax laag blijft hij mooi.
Doordat er ook een touw in verwerkt is krijgt hij een stoer tintje en past dus eigenlijk in elk interieur.

Helaas door de nieuwe lockdown kun je niet meer fysiek naar de winkel @deorchidee maar gelukkig kun je wel online een bestelling plaatsen zodat je toch nog met iets moois bij je gastvrouw kunt aankomen.

Hierbij wil ik Diana van @deorchidee hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hopelijk komen er in 2022 nog meer mooie samenwerkingen aan.
Rest mij nu niets anders dan jullie warme en fijne feestdagen toe te wensen.

Voor bestellingen  www.tastethegreen.nl

Liefs Erna