Ga naar de inhoud

De magie van bloemen. Dat moment dat de deurbel gaat. Je de deur open doet en er een bezorger met een bijzonder kleurrijk boeket bloemen voor de deur staat. Voor jou. Gewoon voor jou. Wat doet dat met jou als ontvanger? En wat doet dat met jou als gever?! Benieuwd waar de prachtige bos bloemen vandaan komt die ik afgelopen week kreeg….lees dan mee.

Bloemen krijgen

Afgelopen week kreeg ik deze fantastische bos bloemen van Boekethuis.nl. Ik was op de hoogte dat er een boeket gebracht zou gaan worden. Ik zou hier een blog over schrijven. Het gevoel dat ik kreeg toen de bezorger met dit boeket voor de deur stond was onbeschrijflijk. Ik stond echt even met mijn mond vol tanden. Zo kleurrijk dit boeket met bloemen. De magie van bloemen. Het brengt mij een grote lach en glinsterende ogen. Het was een feestje om deze bloemen mooi in de vaas te zetten. Nu staat deze bos bloemen te shinen op de tafel. Wat een geluksgevoel en vrolijkheid geven bloemen. Zo enthousiast ik ben om bloemen te krijgen, nog enthousiaster ben ik om bloemen te geven.

 

Bloemen geven

Persoonlijk word ik gelukkig om mensen te verrassen. Zo staat bloemen geven bovenaan mijn lijstje. Ook kan ik het bijna nooit laten om thuis verse bloemen neer te zetten. Bloemen geven doet altijd iets moois. Het gevoel dat er aan je gedacht wordt, is echt speciaal. Bloemen kunnen voor iedere gelegenheid gegeven worden. Een heerlijk uitbundig boeket als er iemand jarig is. Een troostvol boeket als er groot verdriet is. Een boeket vol liefde voor je geliefde. Een boeket voor als iemand geslaagd is. Een opkikker boeket als er iemand ziek is. Of een boeket als er een prachtig klein mensje geboren is. De magie van bloemen geven is dat je in iedere situatie precies het juiste gebaar maakt zonder dat er veel woorden voor nodig zijn.

Online bestellen

Bij Boekethuis.nl bestel je makkelijk en snel je boeket naar keuze. De website is heel mooi en overzichtelijk. Als je voor 13.00 bestelt, dan wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. Het fijne is dat er geen bezorgkosten bovenop komen. Een handgeschreven kaartje erbij maakt het boeket nog persoonlijker. Probeer het maar eens uit. Dan ga je zelf ervaren wat de ‘ Magie van bloemen geven’ je oplevert. Niet alleen wat je eigen gevoel betreft. Nog meer het gevoel dat je bij de ander overbrengt. Met de grootste zorg en liefde maakt Boekethuis.nl de bestelde boeketten.  Boekethuis.nl maakt de Magie van bloemen helemaal waar.