Ga naar de inhoud

Toen ik het voor het eerst voorbij zag komen was ik niet meteen enthousiast: ‘zijn droogbloemen niet suf’, dacht ik toen nog? Maar na veel Pinterest ideeën te hebben opgeslagen werden droogbloemen ook in mijn interieur opgenomen. Ik-ben-om!

Het leuke aan droogbloemen is dat je er alle kanten mee op kan. Mooie gedroogde bloemen zijn namelijk op vele manier in je interieur te verwerken: in een lijstje, onder een stolp of als heus gedroogd boeket, je kan het zo gek niet bedenken. Én een bijkomend voordeel… droogbloemen zijn een stuk duurzamer dan verse bloemen!

 

Je ziet nu ook dat de droogbloemen trend steeds verder wordt doorgetrokken. Droogbloemen zijn dan ook niet alleen binnenshuis te vinden, maar je ziet het nu ook steeds meer op events én bruiloften.  

Loes (@Loes4style) speelt hier ook op in. Met haar passie voor bloemen en interieur maakt zij de mooiste (droogbloemen) creaties. Zeg nou zelf.. deze kransen zijn toch prachtig?

Tips om droogbloemen mooi te houden

Wil je lang van je droogbloemen genieten? Met een paar simpele stappen zorg je er  voor  dat je droogbloemen lang kunnen shinen in je interieur:

Het zijn droogbloemen, dus houd ze droog!

Houd ze binnen en uit de zon

Haarlak? Yes, haarlak zorgt er voor dat je droogbloemen minder snel uitvallen

Stoot er niet te vaak tegenaan, want dan vallen de bloemen uit

 

Voor meer inspiratie, adviezen en (droogbloem) creaties, kijk op instagram: Loes4style of op http://www.loes4style.nl/