Ga naar de inhoud

De gezellige feestdagen zijn voorlopig achter de rug en na blue Monday en al dat grauwe weer van de afgelopen week was ik wel weer toe aan wat vrolijkheid in huis.
Ik ging weer naar de meest gezellige bloemenstal van Diemen en omstreken:
Mooi! By Rick

 

Ik was blij verrast toen ik zag dat het tulpenseizoen weer was aangebroken. Rick heeft allemaal schattige tulpjes staan, in de meest fantastische kleuren. Eindelijk weer een beetje voorjaar in het vooruitzicht. Daar snak ik nu naar!

 

Rick heeft een mooie bos voor mij samengesteld van rode, gele en witte tulpjes (voor de carnavalsvierders onder ons: de Oeteldonkse kleuren) met mijn favoriete groen ertussen: eucalyptus. Ik heb op meerdere plekken in mijn huis bosjes eucalyptus hangen, omdat ik de geur zo heerlijk vind. Grappig om tulpen met eucalyptus te combineren!

 

 

Om te voorkomen dat de tulpen snel gaan hangen, is het goed ze eerst even te laten acclimatiseren. Dit doe je door ze een half uurtje in de verpakking te laten zitten, alvorens je ze in een vaas zet. 

 

Ik had nog een prachtige vaas staan, in dezelfde kleuren als het boeket. Deze vaas heb ik ooit bij de wereldwinkel gekocht in Amsterdam. Ik vind het een ideale vaas voor tulpen.
Heerlijk zo’n kleurenbommetje in huis!