Ga naar de inhoud

Anthuriums van Karma Plants!

 

Mijn nieuwste aanwinst in huis is deze mooie glazen vaas van hoogwaardig gerecycled glas met een roze Anthurium erin. Het is de ‘Hipster Urban’ in maat L, van Karma Plants. Wat een luxe uitstraling krijgt mijn plantje in deze mooie vaas hè!

Karma Plants is gespecialiseerd in het duurzaam kweken van de mooiste Anthuriums, maar het bedrijft heeft zijn assortiment uitgebreid (en blijft uitbreiden) met meer duurzame planten. Dankzij een nieuwe, duurzame manier van kweken, nemen de planten alleen de voedingsstoffen op die ze nodig hebben. Dit nieuwe teeltsysteem zorgt ervoor dat het blad en de bloeisels van de planten hun kleuren langer behouden!

 

Duurzaam

De mooi gevormde vaas is van hoogwaardig gerecycled glas, maar dat is niet het enige. Karma Plants investeert namelijk volop in duurzaamheid. De energie wordt momenteel opgewekt en verwerkt met een van de grootste drijvende zonnepanelen van Europa. Daarnaast maakt Karma Plants gebruik van gerecycled water, 100% gerecyclede transportdozen en eco-vriendelijke hoezen en potcovers. En last, but not least: Karma Plants maakt gebruik van een nieuwe, duurzame manier van telen, waardoor veenvrij gekweekt kan worden.

 

Nieuw teeltsysteem

Het teeltsysteem ‘Grown with Waterwick’ is de nieuwe toekomst voor duurzaam kweken! Sinds 2018 zet Karma Plants zich er dan ook volledig voor in. Het is een economisch en duurzaam systeem waarbij de plant alleen het water opneemt dat hij nodig heeft. Ben je geïnteresseerd in hoe dit precies in zijn werk gaat? Of wil je gewoon snel het hele assortiment bekijken? Neem dan snel een kijkje op de website: www.karmaplants.com

In samenwerking met: Karma Plants