Ga naar de inhoud

Over mij

Mijn naam is Britt. Ik woon in Nunspeet, een dorpje op de prachtige Veluwe. Ik vind het heerlijk om te reizen, sporten en lachen. Ik heb een grote liefde voor Zeeland en ijsjes eten.

Op Instagram deel ik unieke plaatjes en ik vind ik het leuk om opzoek te gaan naar hotspots. Vaak gebruik ik bloemen als extra toevoeging in mijn foto’s, maar ik vind het ook heerlijk om een mooie bos bloemen op tafel te hebben staan. Daarnaast zijn kamerplanten en cactussen ook favoriet!

In Nunspeet bij de Orchidee, mocht ik een romantisch plukboeket ophalen. Van te voren was het nog een verassing, hoe de bos bloemen eruit zou zien. In de winkel stond dit prachtige grote plukboeket klaar voor mij.

Doordat ik nog bij mijn ouders woon, maak ik niet alleen mijzelf erg blij met zo’n prachtig boeket, mijn moeder was ook heel erg enthousiast. De grote van het boeket was echt bizar, er zaten echt fantastische bloemen in en de kleuren kwamen ook super mooi samen.

Vaak wordt er gezegd dat bloemen goed zijn voor je mentale en fysieke gezondheid en ik denk zeker dat bloemen ervoor zorgen dat je een vrolijkheidsboost krijgt en dat kan iedereen in deze tijden wel gebruiken. De geur en kleuren van het boeket zorgen er onder andere voor dat je meer creativiteit ontwikkeld, een beter humeur krijgt en je cognitieve prestaties stijgen. Een goede reden om voor jezelf een grote bos vrolijke bloemen te kopen of die aan iemand anders cadeau te doen. Het plukboeket heeft een mooi plekje gekregen op onze eettafel, zodat we er samen van kunnen genieten. En het fijne is, ik merk ook dat mijn humeur, ondanks de regen van de afgelopen week, best goed is! 

Volg mij ook op Instagram: @brittwijnne