Ga naar de inhoud

Omdat deze foto meer zegt dan woorden, leek het mij leuk om deze blog met deze enthousiaste foto te beginnen. Want deze foto geeft weer hoe blij ik werd van deze prachtige bloemen die werden bezorgd aan mijn deur door boekethuis.nl! Ik kan me niet voorstellen dat iemand er niet blij van zou worden. Wat een kleurenbom en wat een mega groot boeket met verschillende soorten bloemen. Zelfs ook hele aparte bloemen, die ik nog nooit had gezien! Het is een heerlijk zomers tafereel.

Toen de bloemen waren bezorgd ging ik dan ook gelijk in de keuken aan de slag om ze op de vaas te zetten. Ik heb alle bloemen schuin afgesneden, deed de voeding in het water en schikte de bloemen op mijn eigen manier. Alleen dit vind ik altijd al een feestje! Alle bloemen gaan een keer door je hand en je kunt ze stuk voor stuk bekijken en bewonderen.

Ik vind het zelf heerlijk om bloemen op tafel te hebben maar het is natuurlijk ook altijd leuk om ze weg te geven! Want ik denk altijd zo als je er zelf blij van word, dan word een ander dat vast ook! Ik vind dat bloemen geven altijd kan: op een verjaardag, een housewarming, een opkikkertje, ga zo maar door! Bloemen geven kan altijd, en het grappige vind ik ook dat je naar elke gelegenheid of persoon ook weer ander soort bloemen meeneemt. Bloemen passen soms echt bij iemands persoonlijkheid!

Omdat ik het altijd leuk vind om verschillende styling foto’s te laten zien, leek het mij deze keer leuk om ook de tuinkamer mee te nemen. Je ziet gelijk wat het doet, het word hierdoor heel huiselijk en gezellig!

Wil jij nou ook genieten van zo’n heerlijke zomerse bos bloemen in huis? Dat kan! Want op www.boekethuis.nl bestel je gemakkelijk en snel de mooiste boeketten en deze worden dan ook nog eens thuis bezorgd! Makkelijker kan bijna niet en is het niet voor jezelf dan kan het natuurlijk ook altijd als cadeau voor iemand anders! Want bloemen zijn altijd een goed idee!

Tot in de volgende blog!

Bedankt Boekethuis