Ga naar de inhoud

Een nieuwe maand betekend een nieuwe samenwerking met Peter Manders.

De maand December.. De maand van de lichtjes, kaarsjes, familie, dinertjes & vooral gezelligheid! Ik vind het altijd leuk en belangrijk om het gezellig in huis te maken maar met deze tijd nog net een beetje meer.

Dit keer heeft Peter een prachtig boeket samen gesteld met mooie paars & goud tinten, ik houd er van! De paars gekleurde eucalyptus takken geven een leuk en bijzonder effect en dan hebben we het nog niet eens over de heerlijke geur van deze tak gehad. Ook de goud gespoten gasperge takken maken boeket nog feestelijker.  

Het leuke vind ik om de bloemen  te stijlen in een mooie vaas en de perfecte plaats vinden waar de bloemen het mooist uit komen. Nou verschilt dat nog wel eens in welke mood ik ben dus daarom word de vaas vaak nog wel een keer verplaatst in de loop van de week šŸ˜‰ Of wissel ik zelfs van vaas zodat je met een kleine touch een hele andere stijl kan creëren.