Ga naar de inhoud

Afgelopen week mocht ik weer iets ophalen bij Diana van @deorchidee in Dronten en dat bleek een mooi fleurig plukboeket. Een plukboeket zorgt direct voor een goed gevulde vaas met verschillende soorten bloemen, wat met de donkere dagen de boel binnenshuis in elk geval wat weet op te fleuren. 

Wat is nou precies een plukboeket: deze bestaat uit verschillende soorten bloemen, verschillende kleuren en hierbij word gebruik gemaakt van verschillende hoogtes met weinig bladgroen.

De nonchalante look van deze bossen bloemen wordt gecreëerd doordat er verschillende vormen, soorten, kleuren en hoogtes door elkaar gebruikt worden.

Welke bloemen kunnen hiervoor gebruikt worden, o.a. de Roos, de Anjer, Gipskruid, Ridderspoor, Gerbera, Chrysant en in dit boeket zijn ook een Distel en Lisianthus in twee kleuren verwerkt.

Mede door de verscheidenheid aan kleuren en soorten bloemen zorgt dit boeket ervoor dat het een eyecatcher is wat past in elk interieur.

Als jij nou ook zo’n prachtig plukboeket in huis zou willen of cadeau wil geven en je woont in de buurt van Dronten, dan zou ik zeker de winkel @deorchidee van Diana een bezoek brengen, te vinden aan De Binnenloop 22 in Dronten.

Veel bloemen liefs,

Erna