Ga naar de inhoud

WAT EEN LIEFDE

WAT EEN FEEST

MET JOU IS DE WERELD MOOIER

DAN DEZE OOIT IS GEWEEST

❤️

 

 

 

14 februari, Valentijnsdag. De dag van de liefde. De dag dat geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, een lekker taartje en/of een mooie bos bloemen.

Mocht je in (de buurt van) Meppel, Steenwijk of Vollenhove wonen; dan kun je je liefdesboeket scoren bij Rembrandt Bloemen! Ga je voor een royale bos rode rozen, een mix van tulpen en ranonkels, of juist voor een fleurig plukboeket zoals ik? Bij Rembrandt ben je aan het juiste adres!

Ikzelf kom er al jaren en ben zeer tevreden. Je wordt er geholpen met een lach en wat ik helemaal geweldig vind, is het wisselende assortiment. Mijn dochters van 3 en 7 jaar gaan graag met mij mee. Ze kijken hun oogjes uit met al dat moois, en als ze geluk hebben krijgen ze zelfs een bloem mee!

 

 

 

Wauw wat een plaatje, is het niet? Ik kan er uren naar kijken, zoveel moois zit erin…

Drie grote rode “Red Naomi” rozen als teken van liefde, vergezeld met een kleurrijke mix van onder andere gerbera’s, anjers en wilgenkatjes. Uiteraard kon het glitterhart op een houten stokje voor het speciale Valentijn gevoel ❤️ niet ontbreken.

Bij thuiskomst heb ik de stelen schuin afgesneden en het boeket op lauwwarm water gezet met een zakje voeding welke ik er bij kreeg. Een druppeltje chloor kan ook, kreeg ik als tip.

 

 

 

Deze prachtige bos bloemen is samengesteld door Bertine, zij werkt bij Rembrandt locatie Oosterboer, Meppel. Prachtig hoe alle kleuren zo mooi in elkaar blenden.

Ik heb het boeket een plekje gegeven in onze keuken, in één van de twee nisjes. Het is echt een eyecatcher, tussen de basiskleuren in de keuken. Daar hou ik van; rust, maar dan wel met een vrolijke twist!

 

 

Nog een gratis tip van mij voor jou: ververs het water regelmatig en draai het boeket zo nu en dan, zo zie je alle zijden van het boeket en heb je er heel lang plezier van.

Hopelijk heb ik jou mogen inspireren met mijn Valentijn boeket ❤️

 

Tot de volgende blog!

 

Liefs, Jody

www.instagram.com/huisje.dewolde