Ga naar de inhoud

Er zijn ontzettend veel manieren om je huis te versieren met kerst. Je hebt de kransen, stukjes, boompjes etc. Maar toen ik gevraagd werd door Bloemerij Verdaasdonk om een toef op te halen, wist ik even niet wat ze bedoelden. 

Zeer benieuwd ging ik uiteindelijk de toef op halen en het blijkt een ontzettende mooie samenstelling van verschillende takken en versieringen. 

Deze toef is heel mooie samengesteld met dennentakken, katjes, eucalyptus, katoenbollen, gedroogde lotuspeul (zo mooi!) en nog meer versieringen. Super mooi, subtiel en origineel!

Het schreeuwt geen kerst, maar geeft juist een subtiele winter vibe en kan dus ook de hele winter in huis. de takken drogen mooi in en je hebt hier weken plezier van. 

Ik ga deze toef dus zeker tijdens het kerstdiner als tafelstuk gebruiken, dat geeft de tafel gelijk een prachtige sfeer. Wat kaarsen erbij en je bent al klaar. Toch fijn als dat soort voorbereidingen lekker makkelijk gaan ;).

Maar wat dus ook heel erg leuk is aan deze toef, is dat je hem ook heel mooi op kan hangen. Dus lekker met kerst op tafel en daarna nog heel lang van genieten in huis. 

Ik ben dus helemaal fan van deze toef en heb het inmiddels ook al aan verschillende mensen cadeau gedaan. Het ziet er heel luxe uit, iedereen is er blij mee en ze zijn ook nog eens te koop voor een hele leuke prijs!

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een prachtig 2022!

Veel liefs,

Eef