Ga naar de inhoud

De Orchidee

Een paar maanden geleden hebben wij onze eerste blog op deze site gezet. We mochten een prachtig boeket claimen bij winkel de Orchidee.

De samenwerking beviel van beide kanten en hoe tof.. we hebben nu een blijvende samenwerking. Wat leuk dat Taste the Green zo mensen bij elkaar brengt.

We mogen een winactie organiseren en de Strelitzia Reginae weggeven onder 1 van onze volgers. De winnaar mag de plant ophalen in de winkel. 

We hebben de plant opgehaald en we werden weer helemaal enthousiast over de mooie bloemen en planten. De eigenaresse was er op dat moment niet, maar we stelde de vraag aan 1 van de medewerkers en de plant stond al voor ons klaar. 

De Strelitiza Reginae is een liefhebber onder interieurfans. Deze plant echt is een eyecatcher! Het is niet alleen een prachtige plant maar valt ook onder de categorie makkelijke kamerplanten.

Leuk weetje: 

De Strelitzia Reginae is afkomstig uit Zuid-Afrika en heeft mooie bladeren die je huis omtovert tot een urban jungle. In de natuur kunnen deze planten wel tot 3 meter hoog worden. In het najaar bloeit de Reginae met prachtige oranje en blauwe bloemen.