Ga naar de inhoud

 

 

Dan zijn we alweer in de december maand aangekomen. Een gezellige maar vaak ook drukke maand voor velen, met de voorbereidingen naar de feestdagen toe. Ben je gewoon thuis of ga je op bezoek bij familie of vrienden. Ga je op bezoek, dan is het altijd leuk om niet met lege handen te komen. Dan is bijvoorbeeld dit kerststuk wel iets moois om cadeau te geven.

 

Het leuke is, dat bij @anemoondronten ze dit naar ieders smaak enof interieurstyle kunnen personaliseren, de Mariakaars is er namelijk in verschillende  kleuren te koop en daar word dan verder met accessoires in bijpassende kleuren op verder geborduurd in combinatie met het kerstgroen. Zodat  jij daar de gastvrouwheer mee kunt verrassen.

 

De Mariakaars is van het merk @crafftz en is een echte eycatcher in dit kerststuk, en eigenlijk te mooi om aan te steken. Het merk @crafftz staat voor vakmanschap. Voor kleine producenten en enthousiaste vakmensen die op ambachtelijke wijze, met de hand decoratieve en exclusieve accessoires maken.  Verder zijn er 2 mooie qua kleur bijpassende decoratieballen in verwerkt en nog een kaars in de vorm van een roos van het merk MD collectie.

 

Zoals ik laat zien staat dit kerststuk op meerdere plekken mooi en zou zelfs niet misstaan op de kersttafel omdat er niet echt in de hoogte is gewerkt. Om hem iets meer te laten uitspringen, ook omdat het vroeger donker word, heb ik er een lichtsnoer in gedaan.

 

Hoop dat ik jullie met mijn blog aan inspiratie heb kunnen helpen.

Een gezellig weekend en tot de volgende blog.

Liefs Erna