Ga naar de inhoud

Deze week mocht ik weer iets moois ophalen bij @anemoondronten en dit keer werd ik verrast door een vrolijk en kleurrijk boeket, van geel naar oranje in een prachtige vaas van Des Pots.

 Dit boeket is met verschillende bloemsoorten opgebouwd waardoor het geheel er niet alleen heel vrolijk uitziet maar ook stijlvol. Dat word versterkt door de manier van bloemschikken die bij dit boeket is gebruikt.

Hieronder zal ik een paar soorten bloemen benoemen, die in dit boeket zijn verwerkt.

De zonnebloemen vallen als eerste op en is één van de bekendste bloemsoorten ter wereld.

Ze staan bekend om zijn felgekleurde gele bladeren en zijn voor veel mensen het symbool voor de zomer. Om lang plezier van de zonnebloemen te hebben,

kun je ze het beste schuin afknippen en op heet water zetten zodat ze niet gaan hangen.

De Carthamus is een distelachtige bloem die heel geschikt is als snij- en droogbloem. De kleur gaat van safraangeel tot rood.

De Solidago of Guldenroede voegt direct flink wat volume toe en door de vorm van de bloemen aan de stelen zorgt het ook voor luchtigheid in het boeket.

Verder zitten er nog rozen in dit boeket verwerkt in een diepe kleur oranje, rozen zijn bloemplanten die tot de rozenplanten behoren. Rozen worden al sinds duizenden jaren geteeld om hun schoonheid en geur.

En ook de Pimpernel is hierin mooi verwerkt en omdat deze donkerrode bolletjes op lange stelen groeien zorgen zij voor diepte in het boeket.

Dit prachtige boeket staat in een mooi beschilderde vaas van het merk Des Pots wat echt een eyecatcher is in je interieur.

De vazen en potten van Des Pots vallen op door de unieke samenstelling, de mooie vorm en opvallende kleuren. En deze zijn ook bij @anemoondronten te koop.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met @anemoondronten en ik hoop dat ik jullie, de lezers heb laten zien dat je met deze combinatie een heuse eyecatcher in huis hebt.