Ga naar de inhoud

De magic FlapJack

Iedereen kent hem wel, de woestijnroos. Maar wist je ook dat deze verkrijgbaar is in extra large? En daarmee een echte blikvanger wordt in je interieur? En zit je in de zomer lekker buiten, dan siert hij ook je terras op. Want deze topper kan zowel binnen als buiten. En dat hij buiten een klein kunstje kan dat ga ik je straks vertellen. Want magisch dat is deze plant zeker. 

De FlapJack in groen en rood

Deze woestijnroos is de Thyrsiflora uit de Kalanchoë familie. De FlapJack verkleurt in de warmte naar rood. En wanneer het koel is wordt hij stralend groen. Dus superleuk dat je in huis een groene variant hebt en buiten een rode. Zo verveelt deze plant dus nooit. En de FlapJack houdt van de zon, hoe fijn is het dan om hem tussen je andere potten te zetten of om te laten schitteren op de tuintafel. En zodra het buiten koeler wordt ga je samen met deze plant weer gezellig naar binnen. 

Zo makkelijk is de verzorging van de woestijnroos

Eigenlijk hoef je niet echt groene vingers te hebben voor de magische FlapJack. Een beetje water zo af en toe maakt het helemaal gelukkig, naast een lekker zonnige plek, het is namelijk een echte zonaanbidder. Dat is werkelijk alles. Verder hoef je alleen maar te genieten van die grote flappen waaruit deze plant bestaat. Ook is deze plant een topper om cadeau te geven, de ontvanger kan er alle kanten mee op. 

Je shopt deze grote FlapJack bij Peter Manders Bloemist in Lemmer.