Ga naar de inhoud

Bij Fleurina’s stond een vrolijk tasje met kleine baby plantjes voor mij klaar. Deze plantjes fleuren mijn huis nu helemaal op. Ik kocht er leuke potjes bij en vond verschillende plekjes in huis om de plantjes neer te zetten.

Bij de plantjes zat ook de : Monstera Deliciosa. En ik moest hard lachen want ik was van plan om 2 van de plantjes in mijn toilet te zetten. En nu moest ik net deze plant hebben die ook nog eens luchtzuiverend is. Een perfecte plek dus voor dit plantje. 

De kleine plantjes zijn heel gemakkelijk in de verzorging. Eigenlijk hebben ze niet veel water nodig.Gemiddeld één keer in de week, en soms één keer in de twee weken hebben ze water nodig. 

De plantjes zijn een echte toevoeging in mijn huis. Het staat gezellig. Een aanrader om eens langs Fleurina te gaan en dit tasje met babyplantjes te gaan halen.

Jorienke 

@mama.jork