Ga naar de inhoud

Het is niet iets wat alleen op tafel staat. Bloemen zijn meer dan dat. Als ik de huiskamer binnen loop en de prachtige kleuren van een mooie bos bloemen zie verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ze maken mij blij. Ze zijn uniek!

 

Een bont boeket maakt mij vrolijk. Mijn gedachten kunnen verdwalen in een frisgeplukt veldboeket. Een mooie bos bloemen dwingt je om te kijken, om even stil te staan en te genieten. Van iets kleins, maar zo waardevol!

 

Inge van Floriosa heeft gelijk, bloemen zijn een prachtige wonder van moeder natuur! Ze fleuren niet alleen de aarde op, maar ook jou! Dit komt vooral omdat bloemen bij iedere gelegenheid gepast is. Of je nu verdrietig of juist geslaagd bent. Bloemen vertalen de emotie en omschrijven je gevoel. Soms zeggen bloemen meer dan 100 woorden. Al een paar keer eerder mocht ik een perfecte bos bloemen van Floriosa ontvangen en afgelopen weekend weer. Het zijn bloemen waarbij je in geuren en kleuren kunt wegdromen. Bloemen van goede kwaliteit, dagelijks worden de bloemen ingekocht zodat je maximaal van je boeket kunt genieten!

Elke bloem is uniek, een waar feestje. Inge gebruikt de bloemen zoals ze groeien en dat geeft een creatief boeket of bloemstuk. Zo gebruikte ze in mijn pracht veldboeket de Gloriosa. Een prachtlelie! Deze bloem is sierlijk en speciaal. Een exotische bloem die exclusief is. De naam Floriosa is overigens afgeleid van Gloriosa. De F staat flora, de godin van de bloemen en lente. 30 september opent Inge haar winkel in Gendt en daar zijn wij Gendtenaren erg blij mee. Eindelijk weer een bloemenwinkel, al kon je ze ook al makkelijk online bestellen.

 

Heel eerlijk ik vergeet soms om bloemen voor mijzelf te kopen. Ik vergeet hoe zo iets simpels als een bloemetje kan doen met de sfeer in huis. Wat voor een gevoel het je kan geven. Ook bloemen maken je huis een thuis. De kleuren, de geuren laten je wegdromen. Nu zo’n prachtige bos mijn woonkamer weer opvrolijkt besef ik weer dat ik het mijzelf vaker moet gunnen. Je moet alle kleine mogelijkheden om meer te kunnen genieten benutten. Al die kleine momenten zijn samen een heel mooi en rijk leven!

 

Welk gevoel krijg jij van bloemen? 

 

Liefs, 

Mandy
All Lovely Things