Ga naar de inhoud

Je hebt hem vast wel eens gezien, de Grinch christmas tree. Overgewaaid uit Amerika en een kerstboom met een geintje. Sfeervol en handzaam, zo is er altijd een plekje voor deze toffe American christmas tree.

Grinch Christmas Tree

De Grinch christmas tree is er eentje met een geintje. Eigenlijk hoort hij ontzettend lelijk te zijn, overvol met van alles en nog wat en iets te zwaars wat zorgt dat de top van de boom topzwaar wordt en ombuigt. Laten we dat lelijke nu lekker in the US of A laten en de Grinch tree zo maken dat hij perfect past in het interieur. En dat is precies wat ik vandaag ontving van Peter Manders Bloemist.

Een echte kerstboom

De Grinch is een echte kerstboom, tenminste zo ruikt hij. Een heerlijke geur van groen perfect passend bij deze feestmaand. Deze topper is bijeen gebonden en voorzien van de mooiste decoratie. En zoals je ziet kreeg ik deze met gouden en witte accessoires, leuke kleine kerstballen, sinaasappelschijfjes, dennenappels en sterren, maar ook besjes en ander groen. En zie je de top? Te leuk toch?

Helemaal leuk is deze Christmas tree. Hij ruikt heerlijk, ziet er top uit en neemt niet veel plaats in. Heel leuk wanneer je wat kleiner woont of wel eens iets anders wil dan de geijkte kerstboom. Dit boompje past prima op een vensterbank of op een schouw. Je koopt hem kant-en-klaar en hij is ook ontzettend leuk om cadeau te doen ipv een kerststuk bijvoorbeeld. Of wat dacht je van je werkplek, een geurende Grinch tree op je bureau. 

Merry Christmas 

Het enige dat je misschien nog kunt toevoegen is een lichtjesslinger zodat hij nog meer straalt wanneer het donker is. En ook die slinger je er gewoon omheen. Je kunt niets meer fout doen. Wil jij nu ook zo’n gezellig kerstboompje American style, dan ben je in Lemmer aan het juiste adres bij Peter Manders Bloemist. 

Dit was alweer het laatste blog voor 2022 dus wens ik jullie allemaal happy holidays en tot volgend jaar!