Ga naar de inhoud

De tijd van dikke truien, gezelligheid en kaarsjes is weer aangebroken. Na een prachtige herfstwandeling door het bos wil je natuurlijk thuiskomen in een sfeervol huis. Zo’n huis waarbij je de deur binnenstapt en de warmte en gezelligheid je tegemoetkomt. Een herfst boeket kan je hier zeker bij helpen. De warme kleuren van de herfst zijn perfect voor in een herfstboeket. Alle bloemen bij elkaar vormen een vrolijk en warm geheel.  

 

Deze prachtige bos bestaat uit verschillende bloemen en takken: 

– olijftakken 

– herfst chrysanten  

– eucalyptus 

– rozenbottel  

– Chasman 

 

De herfst chrysanten passen perfect bij een herfstboeket en zullen je boeket veel warmte geven. Daarnaast blijven ze ook nog is lang goed. De verschillende hoogtes van de eucalyptus en de olijftakken zorgen voor een speels effect.  

De rozenbottel zie je veel terug als losse tak maar het is ook zeker een mooie aanvullen aan een boeket. Na de bloei van rozen komen deze vruchten tevoorschijn. Ze zijn stoer, robuust en hebben een mooie rode kleur. De fijne rozenbotteltakken mogen zeker niet ontbreken in een typisch herfstboeket. 

 

Wil jij ook zo’n prachtig samengesteld herfst boeket? Het is te verkrijgen bij Bloemsierkunst Iris. Ze kijken graag met je mee wat bij jouw woning past.