Ga naar de inhoud

Via Taste the Green en De Orchidee in Putten, ontving ik weer een prachtig herfst boeket. In de winkel wordt in no time een prachtig boeket bij elkaar gebonden. De passie van de medewerkster is duidelijk zichtbaar, ze heeft veel plezier in haar werk en heeft daar ook veel kijk op!

Eenmaal thuis, begint voor mij het stylen. Je kunt je bloemen natuurlijk in een mooie vaas een plek geven, maar dit vroeg om iets extra’s. Nu het ’s avonds weer eerder donker wordt, de natuur de herfst laat zien, vind ik het leuk dit ook in huis door te trekken.

Allereerst kregen de bloemen een mooie vaas, met daarin water en de bijgeleverde voeding. Vervolgens heb ik de vaas op een mooie schaal op onze tafel gezet. Voeg hier dan nog wat herfstitems en wat kaarsjes aan toe, en je hebt een prachtig tafelstuk. En let ook even op de details in dit boeket: die prachtige pauwenveer geeft echt iets extra’s.

Mijn zoontje van twee was in ieder geval onder de indruk van alle kleuren, en wij ook! Heerlijk die herfstkleuren in huis!