Ga naar de inhoud

Zo vlak voor de feestdagen willen we allemaal ons huis gezellig(er) maken. Veel mensen tuigen een kerstboom op, versieren het huis van buiten met lichtjes en halen misschien een amaryllis bol of kerstster voor in de vensterbank.

De echte sfeermakers zijn natuurlijk ook bloemen en planten. Je kunt zoveel met bloemen doen om het huis die fijne kerstsfeer te geven. Daarnaast staan bloemen natuurlijk ook prachtig in het interieur. Wanneer ze dan ook nog eens in een mooie vaas staan is het de perfecte decoratie.

En zeker waneer een boeket of bloemstuk met zorg is samengesteld geeft dit echt de finishing touch aan je interieur. En denk dan ook eens buiten de lijntjes en ga met kerst eens niet voor het traditionele rood en groen.

Anemoon Dronten maakte dit prachtige kerst bloemstuk en koos voor de kleuren groen en … Roze!
Had ik daar zelf misschien niet meteen aandacht bij kerst, bij Anemoon denken ze graag out of the box. šŸ˜‰
En zeg nou zelf, dit is toch een prachtig stuk om met kerst te hebben staan?!

 

Het (enorme šŸ™‚ ) boeket bestaat uit onder andere Belladonna lelies, roze anjers, roze rozen, wilgentakken en pinus takken (kerstgroen).
Aan een van de takken in een leuk kerst ornament gehangen in de vorm van een ballerina. De rok van de ballerina heeft, hoe kan het ook anders, de looks van een roos!
Het boeket staat in een vaas van Ecri Living. De vaas opzichzelf is al een echte eye catcher! Hij is oud roze en heeft een subtiele parelmoer glans.

Vier jij de feestdagen samen met familie of vrienden? Zorg dan voor een fijne kerstsfeer in huis en ga eens bij Anemoon Dronten langs. Ze maken met liefde zo’n prachtboeket voor je. Heb je liever een kerststuk voor op de salon tafel, of wil je de kerstboom nog wat versieren? Bij Anemoon denken ze graag met je mee en verkopen ze ook nog eens de leukste kerstornamenten.

Kortom; ben jij opzoek naar die fijne kerstsfeer in huis? Ga dan eens langs bij Anemoon in Dronten!