Ga naar de inhoud

Een veldboeket lijkt soms lukraak bij elkaar gezocht, maar niets is minder waar: ook bij een veldboeket worden bloemen met zorg uitgekozen en gecombineerd. Ik mocht een veldboeket ontvangen van Bloemist Chloris. Hier haal ik vaker bloemen en planten aangezien ik over de kwaliteit altijd erg tevreden ben. Ook dit keer stelde ze mij niet teleur!

Wat een prachtige bloemen mocht ik mee naar huis nemen. De kleuren… I love it! Ze passen overal bij naar mijn idee . Bij mij staan bloemen meestal de in de keuken , aangezien ik daar de de meeste tijd van de dag doorbreng. Het is echt een klein geniet momentje om dan elke keer die mooie bloemen te zien op mijn aanrecht of tafel.

Bloemen maken mijn styling in huis wel af. Ik hou van verschillende kleuren combinaties en mijn motto qua styling is vooral : DURF! Op mijn keukenmuur zit op dit moment de kleur Dead Salmon van Farrow and Ball en die bloemen komen zo mooi naar voren door die achtergrond kleur. Onder het genot van een kopje thee kan ik echt genieten van dat beeld!

Even in het hier en nu leven en vooral genieten van wat je hebt. Geluk zit voor mij toch echt in de kleine dingen!