Ga naar de inhoud

Aankomende zondag 8 mei is het Moederdag! Begin van de week schreef ik hier al een bijpassende blog over maar ik heb deze week niet een maar twee Moederdag tips in samenwerking met tuincentrum van de Lagemaat in Ede. Het gaat om dit veelzijdig vrolijk gekleurde plantje de: Trio confetti!

De naam van dit plantje zegt eigenlijk al genoeg: namelijk dit vrolijke Trio Confetti plantje heeft 3 verschillende soorten bloemen. Het zijn 3 verschillende plantjes in een potje in een vrolijke kleurstelling. En omdat Moederdag natuurlijk ook een feestje is voor alle vrouwen is dit een zeer toepasselijk plantje om cadeau te geven!

Wij kozen ervoor deze vrolijke plantjes in onze achtertuin in de borders te zetten. De borders konden bij ons wel weer wat kleur gebruiken dus deze zomerbloeier past daar perfect in! En extra leuk natuurlijk om je moeder mee te verassen en haar tuin op te fleuren!

Begin van de week deelde ik natuurlijk een iets grotere plant als tip voor moederdag maar dit kleinere plantje is net zo leuk om te geven! En of je hem nou geeft in een pot of meerdere om in de tuin te poten dit plantje word volgens mij iedereen vrolijk van?! 

Mijn beide Moederdagtips mocht ik ophalen bij Tuincentrum van de Lagemaat in Ede waar je voor een goed Moederdag cadeau zeker aan het juiste adres bent! Mocht je nog inspiratie loos zijn op hun social media kanalen delen zij veel leuke tips.

Namens mij en Tuincentrum van de Lagemaat wens ik alle moeders en vrouwen op wat voor manier ook een hele mooie moederdag! Geniet er allemaal van en tot in mijn volgende blog!