Ga naar de inhoud

Herfst vind ik een heerlijke tijd van het jaar. Oké op de regen buien na maar de blaadjes die weer op de straat liggen, de donkere dagen, kaarsjes aan en de herfst kleurtjes maken het gezellig knus in huis.

Ik mocht weer langs de mooie winkel van Peter Manders bloemist. Hij zou wat voor mij klaar maken en toen ik binnen kwam stond deze prachtige grote bos in mooie herfst tinten voor mij klaar. Een echte eyecatcher wat mij betreft! Peter Manders bloemist heeft veel keus in (kunst)bloemen maar ook mooie planten, kransen, vazen en nog veel meer. Dus slagen lukt bij Peter altijd!

Thuis heb ik een grote hoge vaas opgezocht waar het boeket goed in uit komt. Door de verschillende lengtes van de bloemen en takken krijg je een leuk speels effect op de vaas. Ik vind het altijd leuk om een bos bloemen op de eettafel te hebben staan. Dit is het middelpunt in ons huis en interieur en dus van alle kanten te zien en zo kan ik er elke dag van genieten.

In dit boeket vind je verschillende soorten en kleuren bloemen. Waaronder de Callicarpa bessen tak en de Eryngium distel. 2 mooie paars kleurige bloemen die dit boeket net even wat bijzonderder maakt. Ook de Brassica sierkool is een leuke eyecatcher er tussen. De Cortaderia pampas gras maakt het boeket helemaal af.