Ga naar de inhoud

Het najaar is begonnen, het is weer tijd om wat herfstsfeer naar binnen te halen. Je kan dat doen met bijvoorbeeld kussens, kaarsen en plaid in warme tinten, maar ook met een mooi boeket zijdebloemen in herfstkleuren. Erg leuk om op deze manier de prachtige najaarskleuren in huis te halen, het geeft meteen meer sfeer aan je interieur. 

Deze prachtige vaas met zijdebloemen mocht ik ophalen bij Marjolein van Originals74. Dit boeket kun je neerzetten wanneer en waar je maar wilt, wat ook fijn is dat je niet elke week een nieuw vers boeket hoeft te kopen. 

Droogbloemen zijn nog steeds hip, er is nu ook een prachtige droog collectie in zijdebloemen. Groot voordeel hiervan is: het stoft niet, ze vallen niet uit, ze ruiken niet en je kunt ze laten staan zolang je maar wilt. 

Originals74 is een groothandel in zijdebloemen, zijdeplanten en woondecoratie. Elk seizoen zorgen zij voor de nieuwste trends en is er weer een nieuwe beleving in de showroom. 

Als detaillist ben je van harte welkom in Ede om de showroom te bezoeken en als particulier kun je info@originals74.nl mailen voor de verkooppunten in jouw regio.