Ga naar de inhoud

Ik zorg dat er altijd een bos verse bloemen op tafel staat. Het zorgt voor sfeer en leven in huis. Dit weekend mocht ik dit schattige vaasje ophalen bij Bloem & Pracht in Elst.

 

Het bewijs dat een bos bloemen niet altijd groot of uitbundig hoeft te zijn. Voor mij zit de pracht dan ook in de kleuren. Elk seizoen heeft zijn eigen kleuren in bloemen. De rode en oranje tinten in deze bos, zorgen voor een herfstig gevoel in huis. Helemaal gezellig vind ik dat!

Wist je dat wetenschappelijk is bewezen dat bloemen leiden tot gelukkige en positieve emoties. Zeker herkenbaar voor mij. Elke ochtend dat ik beneden kom en verse bloemen op tafel zie denk ik: heerlijk!

Zelf vind ik dat mijn donkere muur een mooi contrast geeft met welk kleur bloemen dan ook. Of het in de zomer nu gaat om mooie zonnebloemen, pastelkleurige tulpen of nu de herfstkleuren; het springt er altijd uit. Toch is dat ook zo wanneer de tinten van je huis juist wat rustiger zijn. Kortom: Bloemen voegen altijd pracht toe aan je interieur! Kijk voor meer inspiratie vooral eens op mijn instagramaccount: nummer.honderd.