Ga naar de inhoud

Eindelijk is daar de lang verwachte zomer waar we allemaal zo naar verlangden. De zon is weer vaker te zien en de natuur komt weer tot leven met kleurrijke bloemen die uit de grond schieten. Dat zomerse gevoel van buiten wil je ook graag terug laten komen in je huis. Om dit gevoel te creëren is de pioenroos de ideale bloem voor meer kleur in je huis.

 

 

De pioenroos is een van de meest indrukwekkende seizoensbloemen. Het is nu de ideale tijd voor de pioenroos, die over het algemeen bloeit in de maanden mei en juni. Deze mooie pioenrozen haalde ik op bij Bloersierkunst Maarten in Vaassen.

 

 

De lichtrozepioenrozen zijn de Sarah Bernard en dit soort is een van de meest verkochte pioenroos in Nederland.

Niet veel bloemen hebben zo’n indrukwekkend bloeimoment als de pioen. Eerst zit de pioen nog in een grote knop verstopt en is er nog niet veel te zien maar zodra de bloei begint komen er prachte bloemen tevoorschijn. En elke bloem opent weer anders waardoor de bloei altijd weer opnieuw een klein kunstwerkje op zich is om naar te kijken.

 

 

De pioenrozen brengen veel kleur en vrolijkheid met zich mee in huis. Pioenrozen zien er niet alleen mooi uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk! Het leuke van de pioenroos is dat hij in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. Ik heb hier 3 kleuren gebruikt, je kan ervoor kiezen om één kleur in een vaas te doen maar het mixen met kleuren zorgt ook voor een leuk effect voor meer kleur in je huis.
En wist je dat de pioenrozen staan voor liefde, geluk en gezondheid? Nog een extra reden om deze mooie bloemen in huis te halen!