Ga naar de inhoud

Een Scandinavisch interieur: veel wit en een vleugje zwart en hout. Het toevoegen van een boeket met vrolijke bloemen geeft een vrolijk tintje aan het interieur, maar waar zet je zo’n bos bloemen neer? In deze blog vind je tips en een aantal mooie inspiratiefoto’s!

Op het bakkersrek

Ik ben gek op ons bakkersrek en het liefst style ik deze elke week opnieuw! Het blijft leuk om te spelen met accessoires en ook een kleurrijk boeket staat hier prachtig op te shinen!

Naast de TV

Een welbekende plek om een bos bloemen neer te zetten is naast de TV! Zo valt het lelijke zwart ding minder op en de bloemen worden extra vaak bekeken, want je ziet ze immers elke keer als je naar de TV kijkt.

Op de eettafel

Op de salontafel staan ze misschien in de weg als je TV wil kijken, maar op de eettafel staan ze nooit in de weg! Op een grote eettafel kunnen ze blijven staan als je er samen aan eet, maar op een kleinere tafel doen ze het vooral overdag goed. En als je de lampen aandoet, staan ze letterlijk in de spotlights!

Op het dressoir

Een plek waar het boeket zeker goed tot zijn recht komt is op het dressoir. Mooi op een houten kast en tegen een witte muur! Wij zitten veel aan de eettafel naast het dressoir en zo staan de bloemen altijd in het zicht!

Voor een groene wand

Dat alles zwart wit is in ons Scandinavische huis is een leugen, want we hebben ook een prachtige donkergroene muur in de kleur Full River van Flexa. Zet daar eens een kleurrijk boeket voor en kijk hoe prachtig dat tot zijn recht komt!

En nu jullie: waar zou jij zo’n prachtig boeket neer zetten?