Ga naar de inhoud

Een bos vol eetbaar groen!
Ik hou van mooie planten en bloemen, maar als ze dan ook nog eens eetbaar zijn en een goede werking hebben op bijvoorbeeld je imuunsysteem vind ik het helemaal leuk! Diep van binnen draag ik eigenlijk wollen sokken en een tuinbroek. (Oké, soms ook in het echt. )

Dit veldboeket is samengesteld met meerdere eetbare bloemen in een leuke vaas van Des Pots. Ik vond ‘m helemaal leuk staan in de (buiten)keuken met al die groenten er op!

In het boeket zit onder andere:
Juffertje in het groen, deze bloemen kun je eten en smaken licht kruidig. De zaadjes kun je ook eten en worden ook wel ‘zwart komijn’ genoemd!
De bloemen ogen heel fragiel en worden omgeven door een ring van dunne gevederde bladeren. What’s not to love?!

Moederkruid. Hier kun je thee van zetten, zou heel goed helpen bij migraine! Maar je kunt het ook gebruiken in soepen en sauzen.

Ook zit er ijzerhard (Verbena) in, deze plant kun je ook gebruiken om thee van te maken. Van deze thee zou je helemaal moeten ontspannen en hij zou daarnaast ook goed zijn voor je lever en imuunsysteem!

Boeket en vaas natuurlijk weer van @anemoondronten!
Naast deze leuke groenten-vaas verkopen ze ook te leuke fruit vazen!

#bloemen #boeket. #vaas #vazen #despots #bloemenwinkel #bliemenwinkelanemoon #anemoondronten #tastethegreen #bloemeninhuis #buitenkeuken #diy #keuken #interieur #despots #huizenaber #plantionttg #gekregen