Ga naar de inhoud

Ongeveer een jaar geleden heb ik een super leuk event gehad via @tastethegreennl ism @veilingplantion. We gingen allemaal verschillende kwekers langs. Daarbij mocht ik een toffe plant uitkiezen in de kas van @grow_plant (zie mijn story) en dit keer mocht ik weer een mooie plant ontvangen zoals je op foto ziet, maar nu met een speciale reden.

Met liefde promoot ik op zaterdag 6 & zondag 7 april de Kom in de kas dagen, waarbij kwekers door heel Nederland al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft laten zien en delen hoe verliefd ze zijn op hun Groene Liefde.

@grow_plant doet dit jaar sinds lange tijd ook weer mee met de Kom in de kas dagen. Een prachtig familiebedrijf, met groene planten! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in hun kas in Bemmel.

Heb jij ook liefde voor groen? kijk dan even bij @komindekas welke kweker bij jou in de buurt open is.

En ik ben eigenlijk wel benieuwd, heb jij veel planten in huis?

Ik ben lekker een dag vrij vandaag en Fedde ook, straks gaan we samen shoppen.
Fijne dag!

#plantionttg #veilingplantion #komindekas #plantenliefde #kleurrijkwonen #planten #kleur #interieurstyling #interieur #pinklove #flowers #colorfulliving #kleurinhuis #wonenmetkleur #interior #woonkamerinrichting #groeneliefde #love