Ga naar de inhoud

Je eigen kruiden kweken, ook in de herfst/winter moet dat kunnen!
Van Bloemenwinkel Anemoon Dronten kreeg ik dit leuke kruidendienblad, voor in de keuken.
Hoewel, nog even geduld! Ik moet er wel wat voor doen. smile

De kruidenzaadjes zijn al gezaaid, het enige wat mij nog rest is te zorgen voor voldoende licht en water. Wanneer er pas gezaaid is, is er de eerste twee weken behoefte aan veel water. En er is voldoende daglicht nodig voor de zaadjes om uit te komen tot plantjes. Daarom zet ik ze in de vensterbank zodat ze, ook nu de donkere dagen weer begonnen zijn, toch genoeg licht krijgen.

 

En nu maar afwachten……!
Ik kook het liefst met verse ingrediënten en kruiden. Zomers haal ik deze uit mijn eigen tuin. Hoe leuk dat ik ze straks ook gewoon in de keuken heb staan!

Ken jij een echte kruiden / kookliefhebber voor wie dit ook wel wat zou zijn?
Bij Bloemenwinkel Anemoon in Dronten maken ze met liefde zo’n mooi dienblad voor je klaar!