Ga naar de inhoud

Wat een bijzonder item! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik dit kerststuk zag! Dit prachtige kersttuk in deze unieke pot heeft Giel Tuns in ‘s-Hertogenbosch zelf gemaakt. Giel is super creatief! Hij maakt van bloemen, planten en verschillende accessoires de mooiste kunstwerken! Dit is gewoon kerst kunst! šŸ˜‰ 

Dit kunstwerk past perfect in mijn kleurrijke woning! Daarnaast vind ik het een erg hip kerststuk, even wat anders dan normaal ;). En zie die prachtige pauwenveer! 

De ”haren” van deze dame zijn versierd met kerstballen, dennenappels en paddenstoelen. Dit geeft een erg winterse en kerstachtige look. Heb je geen kerstboom in huis? Dan is dit een perfect alternatief! 

Giel verkoopt enorm veel mooie (vintage) potten en vazen! Ze zijn uniek, en net even anders dan bij een grote winkelketen. Persoonlijk vind ik dat heel erg leuk! Unieke items maken een interieur vaak een stuk persoonlijker. 

Wil jij ook een uniek kunstwerk of ben je nog opzoek naar een bijzonder kerstcadeau? Neem dan contact op met Giel. Op deze manier kun je een item bestellen en ophalen in de winkel. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om lokale ondernemers te steunen. 

– Giel Tuns Vintage & Flowers in ‘s-Hertogenbosch

– Vughterstraat 197, 5211 GC ‘s-Hertogenbosch

–  073 689 9972

Tot volgende week!

Liefs,

Bente