Ga naar de inhoud

Na Sinterklaas is nu ook de Kerstman weer vertrokken en laten wij de altijd gezellige feestdagen weer achter ons. Het is nu dan ook toch echt tijd om langzaamaan afscheid te nemen van die o zó gezellig kerstboom. Jammer, maar…niet getreurd! In deze blog vertel ik jou precies hoe je die lege plek weer gezellig kunt maken.

Een kerstboom.. niet om het een of ander maar deze gezellige boom neemt toch altijd een behoorlijke ruimte in beslag. Heel gezellig, maar wanneer hij weer de woonkamer uit gaat voelt het toch altijd weer een beetje leeg. Wat mij betreft is dit dan ook hét perfecte moment om een nieuwe plant aan te schaffen. Ik zeg: kerstoom eruit, kamerplant erin!

 

In de huidige situatie is het helaas niet mogelijk om je middag te spenderen in een tuincentrum. Heel lastig maar gelukkig biedt Tuincentrum van de Lagemaat een super goede oplossing om toch een mooie kamerplant te kunnen scoren. Via Instagram (@tc_lagemaat) en Facebook (@vandeLagemaat) bieden zij verschillende (grote) kamerplanten aan.

Zelf heb ik via het online platform deze prachtige dieffenbachia gescoord. Door deze op een zuil te plaatsen krijgt hij wat meer hoogte waardoor hij met zijn fraai gekleurde bladeren een echte blikvanger wordt in de woonkamer. Ook handig dat huisdieren en (kleine) kinderen er zo niet makkelijk bij kunnen komen. Dit is belangrijk want het is wel een plant die, ondanks zijn luchtzuiverende werking, giftig is voor mens en dier.

 

Ben jij zelf ook op zoek naar een mooie kamerplant of wil je je laten inspireren? Kijk even op de Facebook/instagram pagina van vd Lagemaat. Met de thuisbezorgd service staat deze, of een andere mooie kamerplant, ook zo bij jou in huis. Shopse!