Ga naar de inhoud

Ik hou van de decembermaand en van de kerstsfeer in huis. Elke dag veranderd er wel wat. Er komen steeds meer gezellige kersthoekjes in ons huis. Zo staat onze kerstboom en heb ik meerdere kleine boompjes her en der in huis staan.

 

 

Woon je nu niet heel groot, staat je huis al behoorlijk vol of heb je misschien kleine kids die de kerstboom iets te interessant vinden….Gelukkig is er dan ook volop keuze! Bij Bloemisterij Fleurina hebben ze namelijk deze met Nobilis opgebonden kerstboompjes hoe leuk! En hij ruikt ook nog eens heerlijk! Zo haal je toch een lekker kerstsfeertje in je huis. 

 

 

Een kleine kerstboom is super leuk en helemaal als je er meerdere in je huis neerzet. Zo maak je gezellige hoekjes op verschillende plekken. Voor dit leuke boompje is altijd wel een mooi plekje te vinden. Hij neemt niet heel veel ruimte in dus een plaats op de kast, hoek van het aanrecht, keukentafel of de vensterbank zijn ook super geschikt. 

 

 

Deze kleine kerstboompjes doen zeker niet onder van een grote. Sterker nog op deze manier maak je op elke plek in je huis een lekker kerstsfeertje! Ik mocht dit boompje ophalen bij Bloemisterij Fleurina en heb deze versiert met gouden slingertjes met rondjes en belletjes. Heerlijk die dennengeur en de kerstgezelligheid

IT”S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS……